Diskdukar

IMG_1875    Hela veckan har vi tvingats arbeta med att få hemsidan OK igen. Nu fungerar det så ni kan komma in i butiken också igen. Det är lättare att diska i vatten med våra fina diskdukar, handtryck av Retro Olivia, än att diska bort virus på nätet.  Nu hoppas vi kunna börja arbeta med konsthantverk och producera igen. Vi längtar efter att färga och trycka och städa färdigt i ateljén.  Håller internet på att gå överstyr eftersom det kan bli så här mycket trassel. Hörde just på radion om alla bakdörrar på internet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s